Strumpor och klot

(null)

För att inte denna blogg ska bli en ständig rapport om sjukläget så tar jag en liten juli-paus men läget just nu är alltså...
Gipset är borta på höger fotled men jag blev ju inte speciellt glad när jag fick se hur det såg ut därunder, svullet, snett, stora ärr och allmänt bedrövligt. Doktorn sa flera gånger dock att allt ser bra ut. Puh.
Vänster ben funkar bättre även om det också kommer att ta lååång tid att få ordning på hälsena och läkning, men jag slipper plaststövel i sängen i alla fall.
Och så träning och övning. Tänja och mjuka upp. Ett av de mera udda momenten är krocketklot under hålfoten, rulla runt för att väcka halvdöda muskler och känselceller. Stenhårda stödstrumpor på fötterna dagtid för att hålla allt på plats.
Så sommaren blir inte som jag tänkt med konserter och resor, men lite framsteg till vi hörs i bloggen igen blir det säkert. Vi hörs i augusti igen på denna webbplats. Eller kanske i verkliga livet här i Klockrike. 
Och du... håll dig borta från stegar!

Grumpy old man

(null)

Frukost är ju trevligt, speciellt om man kan toppa med några jordgubbar. Har du tänkt på hur ofta frukosten är lika dan, samma upplägg morgon efter morgon. Så har vi ju inte det vid andra måltider. Jag menar Korv Stroganoff varje dag vore ju rätt förfärligt.
Varför är det så?
P1 akompanjerar alltid mitt morgonmål, men idag retar jag upp mej på överskattad indisk författare som tvärsäkert uttalar sig om världens gång.
"The right wing has taken over everything", knappast - det finns en jäkla massa sunt motstånd, tänker jag och byter kanal.
Två hysterikor i P3 uttalar sig om att i Malmö är alla människor varma och underbara och i Stockholm märker man så fort man kliver av tåget hur alla är sura, stressade och självupptagna. omedelbart kanalbyte för att inte få ett direkt sammanbrott av idiotierna.
P4: där strömmar Torsons gamla låt "Det spelades bättre fotboll på Gunnar Nordahls tid" ut i etern. Låten är skön men när man sett Portugal och Spanien drabba samman i en fantastisk VM-match igår kväll så vet man man att det är heller inte sant, överhuvud taget.
Inget är ju sant nu för tiden bara en massa generaliseringar och förenklingar!

Den som ändå kunde gunga...

(null)

Bilden tagen innan jag flög ner från ett tak så förflyttade jag mig så här "elegant" på lekplatsen i Klockrike.   Nu drömmer jag om att jag kan gå på nätterna, funkar jättefint nattetid. På dagarna drömmer jag om nya vandringsskor så jag kan bara gå rakt ut i skogen. Det är nåt att se fram emot.