PRO ❤ Pugh

 
Foto: Karl Melander
 
Jag får inte speciellt många erbjudande inriktade på pensionärer i brevlådan, lite förvånande tycker jag men nu kom det ett som hade en kul bild...
Pugh Rogefeldt ska ut på turne' ordnad av PRO och jag är inbjuden till premiären i Askersund om några veckor. Kanske inget jag reflekterar över men ta en titt på bilden ovan.
Dom har satt Pugh på en gammal kontorsstol i nåt slitet garage. Pugh ser lite skeptisk ut, "ska jag verkligen göra det här" är frågan man ser i hans tveksamma uppsyn. Ett par bekväma inneskor med tjocka strumpor i ger intrycket av att detta är en man som passerat sina rock'n'roll dagar. Gitarren ser äkta och viktig ut  men i övrigt är det mest gammalt fallfärdigt skräp. En gammal hoj med platt bakdäck, en ruggig svan som sett bättre dagar - lite som Pugh själv. En jättefin lykta i ett gammalt garage placerad i en höjd  som gör att man utan tvekan skulle slå skallan i den om man rörde sig i miljön. Längst ut till vänster en påminnelse om vad som väntar - en gammalt kranium. Döden döden döden.
Publicerat i Musik
#1 / / Staffan:

klarar du skall gå! Askersund och allt....