En konst på utdöende?

Plötsligt dök det upp ett vykort i brevlådan. Man blir lika överraskad varje gång, jag har faktiskt ett par tre vänner som fortfarande ägnar sig åt detta. Själv har jag nog bara skrivet ett i sommar – inte särskilt imponerande.  Men det var uppskattat det vet jag. Vad är det som gör att det blir extra kul att få ett vykort när det mesta i skriven  kommunikation går digitala vägar?
Att nån gjort sig besvär och valt ut ett kort från ett ställ, satt sig ned att skriva ? Letat upp frimärken och om man är utomlands ta reda på hur man överhuvudtaget gör? Postat, i en postsäck, lastbil, flyg osv. och till sist är det en brevbärare som kör flera mil för att droppa det i min brevlåda i en annan del av världen. Kanske det är detta som gör det extra kul nån har tänkt och ansträngt sig. Det måste bli några till i sommar!

2 reaktioner på ”En konst på utdöende?”

  1. Jag har några stycken vänner jag brukar skicka snigelpost (vykort) till vid diverse resor. I år har det blivit, Köpenhamn, Budapest, Tallin o i december blir det roligen Berlin samt inte att förglömma -Hotell Gästis, Varberg. Det enda hotell jag längtat tillbaka till! Om du vill lägger jag till dig på listan.

  2. Jag har några stycken vänner jag brukar skicka snigelpost (vykort) till vid diverse resor. I år har det blivit, Köpenhamn, Budapest, Tallin o i december blir det roligen Berlin samt inte att förglömma -Hotell Gästis, Varberg. Det enda hotell jag längtat tillbaka till! Om du vill lägger jag till dig på listan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *