Det kliar i fingrarna…

 
 

Det kliar i fingrarna, dom vill ned i jorden, i alla fall vill de plantera nåt. Plantera om krukväxter, sätta sticklingar räcker inte riktigt.. Lånade boken Hydroponisk odling av Niklas Hjelm efter läst en artikel i tidningen och fick en kick att prova nått nytt – odling utan jord året runt. Rötterna hänger ned i vatten med näring istället. När jag dessutom får kombinera odling med lite uppfinnarjocke-kunskaper, gräva lite i ”bra att ha lådorna”. Då blir jag nästan lycklig.
Provar odling i petflaska, odling i blomlåda utan jord. Det tar väl några veckor innan det händer nåt med salladen, jag kan knappt bärga mig.
Snart bryter våren fram ordentligt – då blir jag riktigt lycklig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *