Bloggen är igång igen!

Vintern 2010/11

För drygt fem år sedan gick jag i pension efter ett helt yrkesliv i skolans värld. I samband med detta läste jag med förtjusning hur Ulf Lundell bloggade om allt som rörde sig i världen och runt hans hans hus på landet.
På våren 2015 satt jag på en krog i Haag tillsammans med en vän och spekulerade och där blev det väl bestämt att jag skulle börja blogga och så blev det. Kommentarer om allt mellan himmel och jord, från himmelska musikupplevelser till krypen på marken. Det var väl egentligen inte för att man skulle få så många följare utan mera för att skärpa sin egen tanke och fortsätta vara lite av en folkskollärare för världen. Sommaren 2020 tyckte jag att det mesta var avhandlat, jag tröttnade helt enkelt.
Men nu är det nytt år 2021 och lite energi har jag fått av vänner som efterlyst en fortsättning. So here it is…

Dela på facebook
Dela på twitter

7 reaktioner på ”Bloggen är igång igen!”

 1. Lite överraskande men vi går ju mot ljusare tider på flera plan. Skall bli kul med lite bloggläsning igen./Gunnar E.

 2. Åter till ordningen efter att ha scrollat på DN och svt nyheter i ett halvår. Det blir man inte glad av. Välkommen tillbaka Tomas!

 3. Hej Tomas!
  Trevligt att höra av dig! Själv sitter jag nere i Spanien (Torrevieja) och har det bra. Tittar faktiskt på Lundells coronakonsert just nu!
  Skapligt väder, absolut ingen snöstorm! Det är bara i Madrid och norrut, där de har bekymmer. Visst har vi restriktioner i Spanien också, men här följs reglerna, så jag känner mig betydligt säkrare här.
  Ha det så bra och håll avstånd!

 4. Hej Tomas
  Det är hoppfullt och inspirerande att du vill fortsätta dela med dig!
  Wolfgang

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *